A funkcionális élelmiszerek piaci helyzete Magyarországon - Szabó, Márton (Marketing & Menedzsment, 2019)
A funkcionális, azaz egészségvédő élelmiszerek különleges helyet foglalnak el a hazai élelmiszerpiacon. A Kopint-Datorg Rt. kutatása, amelynek legfontosabb eredményeit a cikk tartalmazza, ezen élelmiszerek magyarországi piaci helyzetét igyekezett feltárni. Az eredmények hasznos információkat szolgáltatnak az élelmiszerpiacon dolgozó szakemberek számára.