Betegtájékoztatás és reklámozás - Kutatás a médiamarketing területéről - R. Nagy, András; Soha, Krisztián (Marketing & Menedzsment, 2019)
A beltéri, avagy más néven indoor médiafelületek elhelyezkedésükből adódóan más és más termékek, szolgáltatások reklámozását ösztönözhetik az adott helyszíneken. Első benyomásunk alapján azt mondhatnánk, hogy például szórakozóhelyeken leginkább Italmárkákat, wellness szalonokban az egészségtudatos életmóddal összefüggő termékeket, szolgáltatásokat kéne reklámoznunk. Természetesen a médiahasználat és -tervezés ennél jóval összetettebb képet mutat. Jelen médiamarketinges kutatásunkban többek között arra kerestük a választ, hogy a hirdető vállalatok, illetve a médiaügynökségek hogyan használják az indoor médiafelületeket, és ezen belül is az egészségügyi intézményekben található beltéri eszközöket.