Banki honlapok vizsgálata az ügyfélkapcsolat menedzsment szempontjából - Nagy, Péter; Lechner, Beáta; Hajma, Ágnes; Hegedűs, Éva; Sarkadi-Nagy, András (Marketing & Menedzsment, 2019)
A PricewaterhouseCoopers (PwC) Üzleti Tanácsadás részlegének Ügyfélkapcsolat Menedzsment (CRM) csoportja 2006 negyedik negyedévében 12 lakossági ügyfeleket kiszolgáló hazai nagy- és középbank honlapját mérte fel. A vizsgálat tanulságai szerint a bankok többsége rendszeresen frissített, jól strukturált és releváns információkat tartalmazó honlappal rendelkezik, ugyanakkor csak néhány példa jelzi, hogy a pénzintézetek gondolkodásába kezd beépülni az ügyfelek valós igényein alapuló proaktív ügyfélkiszolgálás.