Bemutatkozik a KRF Marketing és Menedzsment Tanszéke - Dinya, László; Tamus, Antalné (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Marketing Oktatók Klubja 2007. évi konferenciája kapcsán arra kértük a szervezőket: mutassák be tanszékük munkáját, kutatási eredményeit. E cikk a Károly Róbert Főiskola Marketing és Menedzsment Tanszékének életébe, a marketingoktatás és -kutatás aspektusaiba enged betekintést Dinya László és Tamus Antalné tollából. A következő oldalakon pedig egy-egy munkatárs tanulmányát közöljük. (Az M&M szerkesztői.)