Ajtón belül: a reklámkerülő fiatalok elérése indoor eszközökkel - Andó, Anita (Marketing & Menedzsment, 2019)
„A csapból is ez folyik” - mondjuk a reklámokra. Az elmúlt években azonban elkezdtünk „lázadni” is ellenük, kerüljük őket, ahogy csak tudjuk. Elkapcsoljuk a televíziót, tovább lapozunk az újságban, a rádiós reklámoknál pedig igyekszünk rögtön sávot váltani. Nem kíméljük az internetes hirdetéseket sem, és előszeretettel nézünk át a köztéri plakátokon. A klasszikus médiumok zavaró hatása miatt új megoldásokra van szükség, hogy a reklámkerülő fogyasztókat elérjük. Erre jelenthet megoldást a ma még alternatívnak tekintett indoor média.