Theodore Levitt (1925- 2006) emlékére: "... elméleti gondolatok fáradhatatlan átültetése a gyakorlatba ...” - Fojtik, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
E sorok megjelenésekor bő egy éve van annak, hogy a marketing egyik legjelentősebb gondolkodója örökre eltávozott. A Marketing & Menedzsment szerkesztői úgy gondolják, hogy a szakma ilyen nagy formátumú alakjától illendő komoly búcsút venni akkor is, ha közvetlen kapcsolatunk nem volt vele, és tanítványának is csak nagyon-nagyon áttételesen mondhatja magát egyikünk-másikunk.