Projektmenedzsment ma Magyarországon: interjú Czibók Zoltánnal, a PMI Magyar Tagozatának titkárával - Hajnal, Mónika (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Projekt Management Institute (PMI) minden évben megrendezésre kerülő globális kongresszusának színhelyéül idén Budapestet választotta. Döntése kiemelte országunkat a közép-európai térségből és közel 800 vezető projektmenedzsert, gazdasági szakembert és érdeklődőt vonzott. Ennek kapcsán adott lapunknak interjút Czibók Zoltán, a PMI Budapest Magyar Tagozatának titkára, akit a projektmenedzsment hazai terjedéséről kérdeztünk.