Egészséggazdaság és marketing - A jelenség a felszínen, az okok a mélyben vannak - Szabóné Pataky, Eszter (Marketing & Menedzsment, 2019)
Amikor meghal egy beteg, mert harmadfokú égési sérülései dacára sem fogadja a „nem illetékes” egészségügyi intézmény - a közvélemény felhördül. Jogosan, mert hogy van ez a rendszer megszervezve, ha ilyesmi előfordulhat?