Menedzseljük a kultúrát - Deés, Szilvia (Marketing & Menedzsment, 2019)
Talán még emlékeznek Önök közül néhányan a Marketing & Menedzsment egy évvel ezelőtti - 2001/5-6. - számában megjelent írásra, amiben nagy örömömre egy, a kulturális szakemberek körében elvégzett kutatásról számolhattam be. Az akkori kutatás célja az volt, hogy megismerjük a szektor vezetőinek vállalkozói felfogását; azt, hogy milyen mértékben van jelen, illetve mi akadályozza a marketingszemlélet alkalmazását, valamint hogy feltérképezzük az akkor még tervezési fázisban lévő képzésünkről a szakma véleményét és a keresletet.