Philip Kotler nyomán, de nem nyomában - Felhívás szakmai vitára - Bíró, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
Philip Kotler budapesti előadásának egyik résztvevője lehettem - s ezért mindig hálás leszek „szponzoromnak”, (= munkahelyemnek), amelyik a nem alacsony részvételi költséget vállalta, Az előadás kapcsán sokak véleményére voltam kíváncsi, és a begyűjtött vélemények nagyon eltérőek voltak. Magam azok közé tartozom, akik nagyon elégedettek voltak az előadással - több ok miatt is. Kotier tudása, tapasztalata lenyűgöző volt, imponált szerény magatartása, amellyel folyamatosan ajánlott más amerikai és nem amerikai szerzőket, akik erről-arról írtak kiváló munkákat. (Az itthoni gyakorlat sokszor eltér ettől.) Ezen felül előadása élő, eleven volt, ahol érdemes volt „együttmenni az ő gondolatai mentén” - érdekes élményekben lehetett része a kiváltságosoknak.