A kereskedelmi koncentráció néhány kérdése - Juhász, Anikó; Seres, Antal (Marketing & Menedzsment, 2019)
A kereskedelmi (bolti kiskereskedelmi) koncentrációnak és hatásának vizsgálatát azok az alapvető változások indokolják, amelyek a kilencvenes években és napjainkban megfigyelhetők.