Kemény idők: a magyar beszállítói iparág kihívásai és stratégiája napjainkban a versenykörnyezet tükrében - Svéhlik, Csaba (Marketing & Menedzsment, 2019)
A rendszerváltás óta eltelt időszakban a magyarországi ipar szerkezete hatalmas átalakuláson ment keresztül. A kezdeti egyértelmű regionális vezető pozíciót követően újabban több környező ország is felzárkózott hazánk mellé, és bizonyos területeken igen kiélezett versenyhelyzet alakult ki. A tanulmány felvázolja a hazai beszállítói iparág előtt álló kihívásokat, illetve a megváltozott versenykörnyezetben alkalmazható stratégiákat.