Idő szűkében, avagy ki, hogyan értékeli az EUKK kampánystratégiáját, annak megvalósítását és az eredményeket: ügynökségi szakemberek válaszolnak az M&M körkérdésére - szerk., Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az idei év és a társadalmi célú reklámozás eddigi legnagyobb kommunikációs vállalkozása kétségtelenül az EUKK irányításával folytatott uniós népszavazási kampány volt. Nagyságának megfelelően mind pozitív, mind negatív irányban jelentős vihart kavart a közvéleményben. Az óriási érdeklődésre és a rengeteg nyitott kérdésre tekintettel a Marketing & Menedzsment arra kérte a kommunikációs szakma számos vezetőjét és képviselőjét, hogy akár kívülállóként, akár résztvevőként egy körkérdés formájában ossza meg szakmai véleményét az olvasókkal. Válaszaikat a legtöbben nevükkel és cégükkel vállalták, azonban néhányan anonimitásuk megőrzését kérték.