A szlovén EU tájékoztatási program - R. Nagy, András (Marketing & Menedzsment, 2019)
A szlovén EU tájékoztatási kampány a csatlakozásra váró országok legsikeresebb kampányai közé tartozik. Az egykori jugoszláv tagállam tájékoztatási stratégiája valamennyi csatlakozásra váró ország számára érdekes tanulságokkal szolgál. Cikkünkben a szlovén kormány tájékoztatási stratégiáját, és a stratégia alapvető célcsoportjait, eszközeit és módszereit mutatjuk be.