A „meleg” fogyasztó - célcsoport vagy „kis színes” - Törőcsik, Mária (Marketing & Menedzsment, 2019)
Egyre több reklámban látszik vagy csupán „áthallik”, bogy meleg fogyasztót ábrázolnak, fő- vagy mellékszereplőként melegnek látszó férfit mutatnak be. Ez nem csak magyar jelenség, világszerte tendencia a reklámokban a meleg emberek szerepeltetése. Kérdés, hogy új célcsoportot talált a szakma, vagy csak az mutatkozik meg ezzel, hogy növekszik a melegek elfogadottsága, integrálódásuk a társadalomba.