Fogyasztói értékítéletek a bormarketingben - Papp, János; Komáromi, Nándor; Szabó, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
Magyarországon bormarketingre az indokoltnál jóval kevesebb pénzt fordítanak, és ezek a pénzeszközök is többnyire a közvetlen értékesítést támogatják. Elméleti jellegű, átfogó kutatásokat az irodalomból alig ismerünk. A gödöllői Szent István Egyetem Marketing Intézet (korábban GATE Marketing Tanszék) kutatási programjában, megalapozott módszerekkel előállított eredményekkel kívánja támogatni az elméleti és gyakorlatban tevékenykedő szakembereket. A kutatást az 0TKA és az INRA Hungary Kft. támogatta.