Új kapcsolat a fogyasztóhoz - Az internet marketigkommunikációs szerepe - Veress, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az internet, bár csupán néhány évtizedes múltra tekint vissza és a world wide web is csak 10 éves évfordulóját ünnepli, mégis nyugodtan mondhatjuk, hogy gyökeresen megváltoztatta az üzleti és a kommunikációs világot. Az internet alkalmazási és felhasználási lehetőségei szinte határtalanok, esetleges korlátot csak az emberi kreativitás és a technika adhat. A szerző' írásában az internetnek a marketingkommunikációban, azon belül is a pénzintézeti szférában vett néhány felhasználási lehetőségét mutatja be.