Kétmillió asztali személyi számítógép Magyarországon - Magyar Infokommunikációs Jelentés - Magyar, Infokommunikációs Jelentés (Marketing & Menedzsment, 2019)
A BellResearch és a Think Consulting 2001. tavaszán indította útjára átfogó vizsgálatát, mely féléves rendszerességgel monitorozza az ICT szektor fejlődését. A Hungarian ICT Report 2002/i-es, kibővült kiadása részletesen elemzi a teljes hazai infokommunikációs piac - az üzleti, a költségvetési és a lakossági szegmens - infokommunikációs fejlettségét, költéseinek struktúráját és fejlesztési, beruházási terveit.