A WTC elleni támadás kommunikációs hatásai - A united we stand ereje - Braun, Róbert (Marketing & Menedzsment, 2019)
A 2001. szeptember 11-én a new york-i World Trade Center két épületébe becsapódó repülőgépek sok egyéb mellett a kommunikáció, és azon belül a politikai kommunikáció világát sem hagyták érintetlenül.