Fogyasztói közérzet - 2000 - Rekettye, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
Társadalmunk és gazdaságunk átalakulása több mint egy évtizede kezdődött meg. Mára már nagyrészt kialakultak a demokratikus politikai rendszer keretei, a piacgazdaságnak a nyugati országokéhoz hasonlítható intézményrendszerei. Az átalakulás egy évtizede után jogosan merül fel a kérdés, miképpen élik meg a változásokat az emberek, mint fogyasztók, vásárlók?