Az értékesítésvezetőé a siker, a kudarc az eladóé? - Takács, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
A nagyvállalatok termékeinek, szolgáltatásainak értékesítésében az ügyféllel érintkező munkatársaké a döntő szerep, de teljesítményük nagymértékben függ az értékesítési vezető hozzáértésétől. Tud-e kellően motiválni és értékelni, akármelyik szempontból vizsgáljuk a teljesítményét? A szervezett, kritikus helyzetben megfontolt döntéseket hozó, a mennyiségi eladásokat a nyereség figyelembevételével ösztönző értékesítési vezetők átfogóan terveznek.