Az idegenforgalmi piac változásai - Lajtai, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
Magyarországon a nemzetközi aktív turizmus jelentőségének felismerése és elismerése viszonylag sokáig tartott. A folyamat három részre bontható.