Vállalati márkák a vény nélküli gyógyszerek (OTC) piacán - Varga, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tanulmányban a szerző azt vizsgálja, hogy a vállalati márkák alkalmazásának van-e létjogosultsága a hazai vény nélküli gyógyszerek és a gyógyhatású készítmények piacán. Először ennek a speciális termékpiacnak a főbb jellemzőit és a márkapolitikai döntések hierarchiáját foglalja össze röviden. Ezt követően két márkaelméleti megközelítés alapjainak felhasználásával a gyakorlat által támasztott követelmények szem előtt tartásával vizsgálja ezt az eddig kevésbé kutatott témakört.