Adóügyeink - Közvélemény-kutatás az adózásról - Marián, Béla (Marketing & Menedzsment, 2019)
A polgárok nagy többsége szerint itt van az ideje az adórendszer radikális átalakításának. A legtöbben egy a mainál sokkal egyszerűbb, átláthatóbb adórendszert szeretnének. A radikális átalakítás gondolata azonban azért is népszerű, mert a megkérdezettek jóval több, mint kétharmada szerint a magyar adórendszer igazságtalanul osztja szét a közterheket, derül ki a Marketing Centrum augusztus közepén készített felméréséből.