A termékdesign sajátosságainak szerepe a termékek fogyasztói megítélésében (II. rész) - Horváth, Dóra; Sajtos, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A két részből álló írás előző számban közölt első részében a formatervezés, a design szerepével foglalkoztunk, sajátosságainak a feltárására tettünk kísérletet. Bemutattuk a témakör elméleti hátterét, hogy most - egy empirikus vizsgálat eredményeit is felhasználva - a termékdesign gyakorlati jelentőségét bizonyítsuk.