Marketing a tárgyalóteremben - Benedek, Tamás (Marketing & Menedzsment, 2019)
Apósom, dr. Máltás György munkaügyi bíró emlékére, ainek örök optimizmusa és családszerető segítsége nélkül a cikkben leírt tapasztalatokat soha nem szerezhettem volna meg, de aki a leírt változásokat sajnos nem érhette meg. „A tárgyalóteremben rettenetesen emberi dolgok történnek. Nemcsak paragrafusok, törvények viaskodnak egymással, hanem sérült és deviáns, szerencsétlen és pitiáner, megható és cinikus emberek, gazemberek és egyszerű megtévesztettek küzdenek szabadságukért, vélt igazukért, életükért. Mindegy, hogy igazuk van vagy nincs, de küzdenek, és mi vagyunk a másik oldalon. Ezek igenis megrázó, katartikus és mindenképpen emberi szituációk" - nyilatkozta Diós Erzsébet bírónő egy vele folytatott és nemrég publikált beszélgetés során. A bírónő átérzett és rendkívül plasztikusan megfogalmazott megállapítása mélységesen igaz.