A zöldség- és gyümölcsfogyasztás ösztönzésének üzenete és érvrendszere - Székely, Géza (Marketing & Menedzsment, 2019)
A zöldség- és gyümölcsfogyasztás ösztönzésével kapcsolatos alapozó piackutatás hiányában csak az alapvetően fejlett országokban fellelhető tapasztalatokra és az elszórt hazai próbálkozásokra tudunk építeni. Ehhez már hozzászokhattunk, hiszen a marketing hazai, kispiaci gyakorlata leginkább nyugati ismeretek hazai adaptációinak próbálgatásából áll.