Ökológiai struccpolitika a fővárosban - Ács, Ferenc; Meiszterics, Enikő (Marketing & Menedzsment, 2019)
A MARKETING CENTRUM Országos Piackutató Intézet 1998. június 19. és 30. között személyes interjú keretében 1500 budapesti lakost kérdezett meg a főváros környezeti állapotáról. A minta a főváros 18 éven felüli lakosságát reprezentálta nem, életkor és iskolai végzettség alapján. A minta kialakításánál természetesen figyelembe vettük a kerületek lakosságának számarányát is.