Sikeres változásmenedzsment, I. rész - Csath, Magdolna (Marketing & Menedzsment, 2019)
Korunkat a gyors változások jellemzik. A vállalkozások tágabb és közvetlen piaci környezetében egyaránt drámai események zajlanak. Ezért ma már a cégek tartós sikerének egyik legfontosabb feltétele a változások időbeni felismerésének, következményei feltérképezésének, és a szükséges vállalati lépések megtervezésének valamint végrehajtásának képessége. A továbbiakban a változások jellemzésével, a változások és a stratégia kapcsolatával, a változtatások vezetési feladataival és a változtatások sikeres megvalósításának emberi oldalával foglalkozunk részletesebben.