Kreativitás, értékek és kommunikáció a termék- és szolgáltatástervezésben - Gyöngyösy, Zoltán (Marketing & Menedzsment, 2019)
A marketingtől kreativitást várunk el a piac megismerése, a termék- és szolgáltatások megtervezése és a piac befolyásolása területein. A feladatnak való megfelelés számos összefüggés feltárását, megértését, majd akciók megtervezését és kivitelezését követeli meg. Mindenekelőtt azt kell feltárnunk, hogy valójában mit is vásárol a fogyasztó.