Kisvállalati politika és gazdasági fejlődés, II. rész - Szerb, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
Lapunk 1997/4. számában szerzőnk elemzésének első felét adtuk közre. A témát most zárjuk le, a növekedési problémák és az állam szerepének összefüggéseit vizsgálva.