Markáns változások a kereskedelemben - Benedek, Tamás; Benedek, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A budapesti lakosok vásárlási szokásai címmel tanulmány készült 1997-ben a szerzők és a BKE Marketing Tanszékének együttműködésével. Cikkünk e tanulmány alapvető megállapításait összegzi, szemléltetve a kérdőíves megkérdezés legfontosabb számszerű eredményeit is. (a szerk.)