Egy kiállítás képei - Beszámoló a moszkvai Magyar Nemzeti Kiállításról - Győrfi, Zsolt (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium támogatásával és a Hungexpo szervezésében kezdődött meg ez év elején a magyar cégek toborzása a március 17-20. között Moszkvában - 1990 óta most második alkalommal - megrendezett Magyar Nemzeti Kiállításra. A hazai vállalkozások rendkívül nagy érdeklődéssel fogadták a kiállítási lehetőséget, öszszesen 97 cég jelentkezett a közel 1200 négyzetméteres magyar pavilonba. Legjelentősebben a hazai élelmiszer- és élelmiszer-gépipar, a gyógyszeripar, valamint a konfekció-, a kozmetikai és a háztartási vegyipar képviseltette magát az eseményen.