Ügyvitel a Web-en! - Kruzslicz, Ferenc (Marketing & Menedzsment, 2019)
A gazdasági élet internetes erőforrásait bemutató sorozatunkban most néhány olyan WEB helyre hívjuk fel a figyelmet, amely főleg a számvitellel és az ügyvitellel foglalkozó szakemberek számára lehet érdekes. A lista a teljesség igénye nélkül készült, és az egyetlen rendező elv csupán annyi, hogy kizárólag olyan magyar WEB lapokat kerestünk fel, amelyek valami módon kapcsolódnak az ügyvitel témaköréhez.