Szponzorálás - Pálffy, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A szponzorálás jelenlegi helyzete és növekvő marketingkommunikációs szerepe miatt számos kérdést kell tisztázni. A következő gondolatmenet során a szponzorálás azon lényeges jellemzőit emelem ki, amelyek megvilágítása segítheti elterjedését. Egyediségét és önálló kommunikációs eszköz voltát hangsúlyozva sem téveszthető szem elől, hogy egyetlen eszköz sem lehet önállóan hatékony része egy jól megtervezett marketingstratégiának.