Gépkocsipiac '97 - Simon, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az a tény, hogy a Magyarországon 1997-ben eladott autók száma több mint 10%-kal meghaladta az 1996. évi adatokat, egy igen összetett, sok tényezős folyamat eredménye. A szupermakro- és makrogazdasági környezet változásai, az azokra adott válaszok , az autópiac szereplőinek stratégiája, magatartása, adottságai - mind a kínálati, mind a keresleti oldalon - egyaránt tükröződnek ebben a pozitív változásban. Kiemelt rovatunkban - az autópiacra ható környezeti tényezők áttekintése mellett - elemezzük a hazai személygépkocsi-piac forgalmi adatait, a lakosság körében végzett reprezentatív felméréseink eredményeit, valamint rövid válogatást adunk az autós világ híreiből.