A piackutatás világa - a világ piackutatása - Jankelovics, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az ESOMAR, a piackutató intézetek nemzetközi szervezete 1996-ban is közzétette jelentését az ágazat előző évi tevékenységéről. A tanulmány sokoldalúan elemzi a kutatási piac méretét, az alkalmazott módszereket, az elvégzett vizsgálatok jellegét és a piac meghatározó cégeit.