K + F és innováció - Tánczos, Zoltánné (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tudás, az innováció szerepének drámai növekedése korunk figyelemre méltó jelensége. Ma az egyedüli igazán értékes erőforrás - az egyén és a társadalom részére egyaránt - a tudás. Tudással minden mást meg lehet szerezni, vallották éveken keresztül nagyon sokan nálunk is. Tudás nélkül nincs innováció, innováció nélkül pedig nincs gazdasági siker.