A húskészítmények vásárlása - Ács, Ferenc; Meiszterics, Enikő (Marketing & Menedzsment, 2019)
A MARKETING CENTRUM - Országos Piackutató Intézet a húskészítmények vásárlási szokásairól végzett felmérést. A vizsgálat keretében választ kerestünk arra, hogy a hazai fogyasztók: • milyen arányban vásárolnak húskészítményt, • milyen rendszerességgel vásárolnak húskészítményt, • a tavalyihoz képest hogyan alakult idén a húskészítmény-vásárlás volumene, • hol vásárolnak, • hogyan alakul a márkahűség kérdése.