Személyes eladás és területi menedzsment - Dankó, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
A személyes eladás eszközeinek alkalmazása az értékesítés új technikáját igényli elsősorban a viszonteladók (nagy- és kiskereskedők), illetve a nagyfelhasználók felé folytatott akvizícióban.