Mi borral, mások inkább tejjel... - Ács, Ferenc; Meiszterics, Enikő (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Marketing Centrum - Országos Piackutató Intézet 1995 decemberében 1000 fős, országosan reprezentatív lakossági mintában, strukturált kérdőív segítségével, face-to-face technikával végzett felmérést a tej- és tejtermékfogyasztásról. A felmérés elsődleges célkitűzése annak megismerése volt, hogy milyen általános és specifikus vonások jellemzik a lakosság fogyasztási szokásait.