Sikersztori - Interjú dr. Láng Lászlóval - Erőss, Lászó (Marketing & Menedzsment, 2019)
Dr. Láng Lászlónak, a Kereskedelmi Bank Rt. igazgatósága elnökének társaságában kellemes beszélgetésben volt részünk egy november végi reggelen. A bank újjávarázsolt épülete a Vigadó mellett, a pesti Dunakorzón nemcsak a bankokban ügyesen forgatott milliárdok erejét és hatalmát hirdeti, de a nálunk még szokatlan biztonsági rendszert is mintha egyenesen a Wall Streetről vették volna át... A Marketing & Menedzsment szakmai melléklete ezúttal a bankvilágról, a bankok, a menedzsment és a marketingmunka kapcsolatáról kívánt összegyűjteni friss információkat, stratégiai értelemben is használható háttéranyagot. Nos, a legkevesebb, amit elmondhatunk, hogy az elnök úrban partnert találtunk ehhez! A beszélgetés egész légköre még arra is biztosítékot adott, hogy a szakmai hitelesség egy sajátos pszichológiai értékkel: az érzelmi ráhangolódás, az optimizmus és problémaérzékenység jeleivel is tartós kötést alkothat... Talán ez minden igazi sikersztori titka?