Vezetői számvitel és controlling - Soósné Imre, Tímea (Marketing & Menedzsment, 2019)
A magyar gazdaság a vegyes tulajdonú, kiterjedt vállalkozói szektorral rendelkező piacgazdaság irányába fejlődik, amelyben fontos szerepet töltenek be a vállalkozások. A számviteli rendszer információi kiemelt jelentőségűek a vállalkozások információs rendszerében, ezért tartom fontosnak, hogy áttekintsük az információ vállalkozásoknál betöltött szerepét, ezen belül is kiemelten a számviteli információk felhasználásának lehetőségeit.