Tattay Levente: Védjegyekről vállalkozóknak. Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó - Szerk., Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó most megjelentetett új könyve Tattay Levente sokoldalú, de elsősorban a védjegyek, a védjegyjog körében kifejtett munkásságának jelentős állomása.