így játszunk mi - a számok tükrében - -, - (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Magyar Gallup Intézet 1995. szeptember 15. és 26. között a Szerencsejáték Részvénytársaság megbízásából lakossági vizsgálatot folytatott a szerencsejátékpiacról. A megbízó hozzájárulásával idézzük a témánkat érintő legfontosabb megállapításokat.