Arcképvázlat egy sikeremberről, interjú Ms. Kathleen Summers-szel - Arcképvázlat egy sikeremberről -Ms. Kathleen Summers, marketingfőnök, Las Vegas - Erőss, László (Marketing & Menedzsment, 2019)
Nyári számunk sikerembere minden eddig bemutatott interjúalanyunktól a legmesszebbmenőkig eltér. A zért (is) a „legmesszebbmenőkig", mert élettere a földgolyó meglehetősen távoli pontján található: Budapesttől kilencezerötszázhatvan kilométernyire... Ő az, akiért a legmesszebb, Las Vegasig kellett menni, hogy beszélgethessünk vele. Két sugárhajtóművel is 12 óra az égben. Ezt persze nem panaszképpen mondom - úgyis ott volt dolgunk idén februárban, és a világ legcsodálatosabb kaszinóvárosában gondolni illett arra, hogy megnézzük: milyen egy sikeres marketingfőnök, ha munkahelye véletlenül nem itt van, a kis Magyarországon, hanem a világ harmadik legnagyobb, ezer fürdőszobás luxusszálló- és játékkaszinó-komplexumának tizenötödik emeletén, mindjárt az alulról megvilágított tető-úszómedencét szegélyező pálmafák mögött.