Marketingmesék: Ön nyert! - Lantos, Antal (Marketing & Menedzsment, 2019)
Nem én vagyok az első, és biztosra veszem, az utolsó sem, aki ezt a „kábítószer"-dömpinget szóvá teszi. Azok: az egyre szegényedő - zömükben szegényedő - fogyasztókat ilyen reklámtrükkökkel kábítani - „ÖN NYERT" - minimum etikátlan, alapvetően pedig tudatos félrevezetés. Csak éppen a mai szerencselovagok mit sem adnak a tisztességre. Ok gátlástalanul, makacsul ismételgetik, hogy „Ön nyert"!