Gondolatok a projekt marketing kapcsán - Mandják, Tibor (Marketing & Menedzsment, 2019)
A projekt marketing az ipari és a szolgáltatás marketing határterületén, olyan termékek és szolgáltatások piaci problémáival foglalkozik, amelyekre alapvetően jellemző az egyediség, úgy az eladó mint a vevő szempontjából, a gazdasági műszaki komplexitás, a megvalósítás időtartamának rögzítése, az eladó és a vevő szempontjából is a szokásosnál lényegesen nagyobb bizonytalanság, valamint az eladó eredményfelelőssége.