Image analysis of the Forum of Quality Products - Szendy, Béla (The Hungarian Journal of Marketing and Management, 2019)
A termékek sokfélesége és piaci szortimentje miatt a fogyasztóknak információkra van szükségük a termékek minőségéről, hogy a drága termékeket biztonságosan tudják megvásárolni. Ezért nagyon fontos, hogy a vásárlók minőség iránti bizalma visszatérjen.