Szolgáltatások és privatizáció a vállalkozások szemszögéből - Papp, Ilona (Marketing & Menedzsment, 2019)
A nyolcvanas évek végére a magyar gazdaságra nemcsak a szolgáltatások fejlett országoktól való lényeges és növekvő lemaradása volt a jellemző, hanem egyrészt a tercier szektor elmaradt a gazdaság általános fejlettségének szintjétől is, másrészt a szolgáltató szektor belső struktúrája messze került egy piacgazdasági berendezkedés által igényelt szerkezettől.